Logga Plaza Tandvård Tandläkare Borås

Varmt välkommen till oss på din Invisalignkonsultation!

Inför ditt besök hos oss finns lite praktisk information och om hur konsultationen går till. 

ADRESS:

Kliniken ligger på Allégatan 11-15 503 32 Borås
2 trappor upp, hiss finns.

Ingången hittar du mellan Idrottens Bingo och Fonus.

Reser du med:
BIL: Enklast att parkera i P-hus Nybron, Södra Nybrogatan 6, 503 31 Borås. 
Det tar max 5 min att gå till kliniken.
Det kan ibland finnas p-platser på gatan utanför kliniken men max p-tid är 2h. 

TÅG: Från stationen tar det ca 10 min att gå.

LOKALBUSS: Hållplats Högskolan eller Polishuset ligger precis i närheten. 

 

Så här går en konsultation till

  1. Med en kamera skannar vi dina tänder och bygger upp en 3d-modell som gör att du kan resultatet av hur dina tänder kan förflyttas med Invisalign och hur det kommer ser ut när det är klart.
  2. Du får informationen som behövs med fördelar och ev. risker samt exakt kostnad.
    Våra priser är fasta, inga dolda avgifter. 
  3. Du förbinder dig inte till något utan kan i lugn och ro bestämma om du vill gå vidare. Vi erbjuder delbetalning med både räntefria och längre avbetalningstider. 

Tandblekning

Om behandlingen

I stort sett allt vi äter och dricker missfärgar tänderna. Vi använder den moderna och trygga metoden Healthy Smile som inte skadar dina tänder. Med vårt blekmedel kan du i stort sett leva som vanligt under behandlingen.

Hur går det till?

Innan vi genomför tandblekningen undersöker vi din tandstatus. Tänderna ska vara friska och fria från karies och tandsten om resultatet ska bli bra. Har du gjort en tandläkar-eller tandhygienistundersökning inom de senaste sex månaderna räcker  det bra. Om det är längre än sex månader sedan bokar vi in dig på en undersökning innan själva tandblekningen. Blekningen utförs hemma med skenor och fördelen med detta är att du kan upprepabehandlingen vid behov. Healthy smile innehåller en hög andel vatten som gör att du kan äta och dricka som vanligt och det torkar inte ut tanden. Det innehåller också ett medel för att minska risken för isningar.

Vanliga frågor om Tandblekning

Gör rent tänderna med tandtråd och tandborste med bara vatten (ej tandkräm).Applicera blekmedlet enligt instruktionen som du fått vid utlämning på klinik. Ha skenorna inne i minst 3 timmar utan att äta/dricka/nikotin. Ta därefter ut skenorna och borsta tänderna som vanligt med tandkräm.

Vad skiljer vår behandling från andra blekmedel? Healthy smiles får bara säljas av tandvårdskliniker. Många andra blekmedel kan torka ut tänderna vilket ger sämre långtidsresultat och vissa kan till och med ge frätskador!

Blek dina tänder på ett säkert sätt, de är det enda du har.

Behandlingen kostar 3500 kr för skenor i båda käkarna och blekmedel. I behandlingen ingår instruktion före och uppföljning efter på kliniken.

Behandlingen tar vanligtvis 10-14 dagar. Om du blir nöjd tidigare går det bra att avbryta behandlingen. Tänk på att det är individuellt hur tänderna reagerar på tandblekning.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan så accepterar du detta. 

Vart vill du boka?

Team Storvik

Team Wagner