Logga Plaza Tandvård Tandläkare Borås

Tandblekning

Om behandlingen

I stort sett allt vi äter och dricker missfärgar tänderna. Vi använder den moderna och trygga metoden Healthy Smile som inte skadar dina tänder. Med vårt blekmedel kan du i stort sett leva som vanligt under behandlingen.

Hur går det till?

Innan vi genomför tandblekningen undersöker vi din tandstatus. Tänderna ska vara friska och fria från karies och tandsten om resultatet ska bli bra. Har du gjort en tandläkar-eller tandhygienistundersökning inom de senaste sex månaderna räcker  det bra. Om det är längre än sex månader sedan bokar vi in dig på en undersökning innan själva tandblekningen. Blekningen utförs hemma med skenor och fördelen med detta är att du kan upprepabehandlingen vid behov. Healthy smile innehåller en hög andel vatten som gör att du kan äta och dricka som vanligt och det torkar inte ut tanden. Det innehåller också ett medel för att minska risken för isningar.

Vanliga frågor om Tandblekning

Gör rent tänderna med tandtråd och tandborste med bara vatten (ej tandkräm).Applicera blekmedlet enligt instruktionen som du fått vid utlämning på klinik. Ha skenorna inne i minst 3 timmar utan att äta/dricka/nikotin. Ta därefter ut skenorna och borsta tänderna som vanligt med tandkräm.

Vad skiljer vår behandling från andra blekmedel? Healthy smiles får bara säljas av tandvårdskliniker. Många andra blekmedel kan torka ut tänderna vilket ger sämre långtidsresultat och vissa kan till och med ge frätskador!

Blek dina tänder på ett säkert sätt, de är det enda du har.

Behandlingen kostar 3500 kr för skenor i båda käkarna och blekmedel. I behandlingen ingår instruktion före och uppföljning efter på kliniken.

Behandlingen tar vanligtvis 10-14 dagar. Om du blir nöjd tidigare går det bra att avbryta behandlingen. Tänk på att det är individuellt hur tänderna reagerar på tandblekning.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan så accepterar du detta. 

Vart vill du boka?

Team Storvik

Team Wagner