Logga Plaza Tandvård Tandläkare Borås

Lediga tjänster

Receptionist på Heltid sökes till Plaza Tandvård.

Vår klinik är en toppmodern tandvårdsklinik där vi bedriver allmäntandvård, tandreglering för vuxna, implantatbehandlingar och estetisk tandvård av högsta kvalitet med ett personligt omhändertagande. Vi är i dagsläget två tandläkare, två tandhygienister, tre tandsköterskor, en receptionist och en konsulterande specialist i käkkirurgi.

Våra arbetstider är skiftarbetesbaserade som inkluderar mornar och kvällar från 6.30-19.30 samt varannan Fredag. Vår schemalagda arbetstid är i snitt 33tim per vecka, resterande tid är ansvarstid som ej är schemalagd.

Då du blir vårt ansiktet utåt i reception och telefon är det viktigt att du tycker om att ge god service och arbeta med människor. Du behöver behärska svenska flytande i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska.
Vi söker dig som är glad, positiv, noggrann, serviceinriktad, van att arbeta självständigt samt klarar att växla mellan olika arbetsuppgfiter utan att bli stressad av många bollar i luften. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen i att arbeta i vår reception med tidsbokning, kallelser, patientkontakt, telefonservice, betalningar, ekonomi fakturering och övriga administrativa uppgifter.

Vi erbjuder den rätta kandidaten goda arbetsvillkor och en god arbetsmiljö i ett team med framåtanda och god sammanhållning.
Störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att passa in i gruppen.

Kvalifikationer

  • Flytande Svenska i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i engelska
  • Ekonomisk kunskap om fakturering och kassahantering

Meriter

  • Utbildad tandsköterska eller erfarenhet av att arbeta inom tandvård
  • Kunskaper om tandvårdsförsäkringen
  • Erfarenhet av journalsystemet ALMA

Start: Tjänsten tillträder 15 Augusti i möjligaste mån.
Sista ansökningsdag 8 Juli men om rätt sökande dyker upp kan tjänsten tillsättas tidigare. Kallelser för intervjuer sker löpande.

Ansök nedan och glöm inte bifoga personligt brev och cv till din ansökan. 
Ansökningar utan personligt brev och cv kommer inte att behandlas.

Ansök här

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan så accepterar du detta. 

Vart vill du boka?

Team Storvik

Team Wagner